Piilosilla<3

10.11.2014 - 23:04 / hiiru.


IMG_0001

..Juuri tästä leikkikerrasta on jo likemmäs vuosi. 😀 Voin kertoa, että mulla on A4-kokonen sivu, joka on molemmin puolin ihan täynnä semmosta epäselvää piperrystä. Piperrys on siis aihesanoja eri tilanteisiin liittyen, että JOSKUS vielä muistaisin niihin liittyneet hetket ja pystyisin piirtämään<3 Voi tätä ajankäytön tuskaa..  Löysin tuolloin ihan yli-hyvän piilopaikan kodinhoitohuoneen naulakosta, kun hyppäsin metsurin saappaisiin ja peittelin itseni isännän työtakilla. Pinkit housut vilkkuivat, mutta sitä eivät tytöt huomanneet, vaikka Hillis jopa kävi penkomassa naulakkoa annettuani äänivinkin piilopaikastani. Lopulta petti pokka, kun Sinttu alkoi epäilemään äitin menneen lattiakaivoon. :P

 

 

Kategoria: Äitee, Hurmaava Hillis<3, Suloinen Sinttu<3.2 vastausta - “Piilosilla<3”

  1. Mep Kirjoittaa:

    Nämä on aivan mahtavia ja näitä uudelleenkin lukiessa tulee hyvä mieli 🙂 Harvemmin kommentoin mutta nyt pitkän ajan jälkeen pitää tsempata sua jatkamaan!

  2. hiiru Kirjoittaa:

    Moi! Kiitos kommentistasi, niistä tulee aina mulle hyvä mieli! 😀 Mulla on taas ”pikkasen” tullut viivettä tälle harrastukselle, lähinnä maalaamisen takia, mutta jotain oon sentään saanut tähänkin blogiin aikaseksi. *tapu tapu..* 😉 Arvaa vaan miten paljon mulla on muistiinpanoja, jotka oottaa piirtämistään.. 😛

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus