Täällä taas!

16.04.2014 - 20:44 / hiiru.


No niin. Mähän oon ollu ihan säälittävän ali-aktiivinen bloginpitäjä koko tän vuoden. ;( Mutta! En mä nyt ihan toimettomanakaan oo ollut: takana on massiivinen keittiöremppa, jonka tunnelmista teen päivitystä jossain välissä + mä oon MAALANNU! Ah, eufforia… ja kun toi mun vapaa työskentelyaika sijottuu iltayöhön kun lapset on saatu nukkumaan, niin pitää tehdä valinta: sarjisblogi vai maalaus. Noh, nyt maalaaminen on kyllä johtanu ihan 6-0, mutta kyllä mä nyt koitan taas saara aikaan muutakin, ja kun jotain saan tuolla maalauspuolella taas valmiiksi asti, niin tännehän niitä toisten riesaksi taas lätkin. 😉 Nyt kesken on vissiin, hmm.. viis taulua, joita vuoron perään maalailen. Käytän siis öljyvärejä, joiren kuivumisaikahan on ikuisuus, mutta koska tykkään maalaushetkellä tästä ominaisuudesta, en akryylimaalien kanssa oo oikein päässy koskaan samalle aaltopituudelle, vaikka niilläkin joskus jotain on tullut tuherrettua.

Tässä nyt kuitenkin jotain tuhnuja helmikuun puolelta. Tarkkasilmänen huomaa että oon lainannu lasten tusseja. 😉 En oikein osaa päättää näyttääkö puuvärit vai tussit vähemmän kamalalta, mutta huomattavasti nopiampaa ainakin oli tussityöskentely. Jos innostun, niin ehkä maltan investoida ja ostan itelleni kunnolliset tussit ja annan lasten pitää omansa. 🙂

Meillä on kovasti innostuttu sorminukketeatterista, jonka varsinaista kulta-aikaa elettiin viime vuoden lopulla ja tämän vuoden alussa. Hauskinta on huomata miten pienikin lapsi jo tajuaa tämmösen leikin pointin. Vellu on nimittäin äärettömän innokas esiintyjä ja ottaa selvästi mallia isosiskojen esityksistä. 🙂

Anni on ollut meillä suosittu vauvan nimi jo kauan, ja se vahvisti asemaansa entisestään Mummon, eli ”hassun mummon” piirtäjän Anni Nykäsen tapaamisen jälkeen. 😉

Niin. Ihmettelempä vaan mistä tämä tulee pojille luonnostaan?? Kaikki pörisee. Jopa vaatelaatikko jossa on pyörät. 🙂

Kategoria: Äitee, Hurmaava Hillis<3, Suloinen Sinttu<3, Valloittava Vellu<3.8 vastausta - “Täällä taas!”

 1. Sessan Kirjoittaa:

  Ihanaa, tervetuloa takaisin 🙂 Teidän perheenne temmellyksiä onkin tässä odotettu!

 2. hiiru Kirjoittaa:

  Kiva kuulla että joku on odotellu! 🙂

 3. Lieru Kirjoittaa:

  JEEEEEEEEEE! Ps. Hajosin noille sorminukketarinoille, ihania <3

 4. hiiru Kirjoittaa:

  ;p niitähän piisais! 😀

 5. norpatti Kirjoittaa:

  Hahaa loistoja teatterijuttuja! Sinttu <3

 6. hiiru Kirjoittaa:

  Olis pitäny vetää porukalla show sillon ku kävitte Annin kans! :p

 7. Jannnna Kirjoittaa:

  Toi Vellun tarina :DD Naurattaa niin paljon!
  Ihanaa kun oot taas päivitelly 🙂

  Se on kyllä jännä että pojat päristelee kaikelle, tai että kaikki pörisee 😀
  Mun 10kuisella pojalla ei oo vielä yhtään autoa mutta hienosti kaikki pikkuelukat sun muut pärisee..

 8. hiiru Kirjoittaa:

  Kiitos kommentista! 🙂 Anteeksi että huomasin sun viestin vasta nyt! Mä oon tietokoneiden kanssa ihan ylihuono enkä tätäkään osaa vielä(KÄÄN) kunnolla käyttää. 😛 Joo, on tuo poikien maailma siitä ihmeellinen, että vaikkei mitään moottorijuttuja tyrkytä niin se näyttää tulevan ihan luonnostaan! 😀

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus